FILTER

Categorie

Kleur

Maat

Maat (baby's / kinderen)

Doelgroep

Pasvorm

Prijs

Producten

Dit is waar je door producten in deze winkel kunt bladeren.

Jouw ontwerp op bijvoorbeeld t-shirts, hoodies of sweaters? Bij De Kledingbedrukker kun je diverse producten laten bedrukken met afbeelding of tekst. Wij hebben  diverse producten in onze collectie welke wij kunnen bedrukken. Wij bedrukken jouw ontwerp op diverse producten en accessoires. Alle producten zijn van goede kwaliteit en zijn zeer scherp geprijsd. Buiten kleding hebben wij ook diverse andere producten. Zo kunnen wij ook paraplu’s, tassen, kussens, enz bedrukken met jouw ontwerp of andere tekst en afbeeldingen. Maar ook raamstickers zijn bij ons mogelijk. Kijk hiervoor bij onze partner Cate’s Babyshop!

Wij bedrukken jouw t-shirts, hoodies, sweaters of andere artikelen met je eigen gemaakte ontwerp, tekst of afbeelding. Met onze online design tool maak je in een handomdraai je eigen ontwerp. Zo creëer je een uniek product voor elke gelegenheid. Ook voor bedrijven is het mogelijk om hun bedrijfslogo op een product te laten bedrukken door ons. Zo valt het bedrijf goed op tijdens beurzen en evenementen. Geef je wensen aan ons door en wij zullen deze vertalen naar een gepersonaliseerd product.

Steun onze zorgmedewerkers en de voedselbank! Draag bij met de aankoop van dit T-shirt. #staysafeengeef  |  #mijnhartvoordezorg