Verzendkosten en levertijden

Over de verzendkosten:

De Kledingbedrukker zend haar pakketten via PostNL naar de klant. Wanneer wij een bestelling gereed hebben wordt er een email naar de klant verzonden met daarin het Track & Trace nummer zodat u het pakket kunt volgen.

De Kledingbedrukker hanteert de volgende verzendkosten:

Nederland

Pakketten:
€ 6,50 voor orders tot € 50,-

Brievenbuspakketten:
€ 3,95 voor onders tot € 50,-

Alle orders boven €50,- worden GRATIS verzonden.

België

Pakketten:
€ 7,95 voor orders tot € 75,-

Alle orders boven €75,- worden GRATIS verzonden.

Over de levering:

De Kledingbedrukker doet haar uiterste best om de bestellingen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Omdat onze producten moeten worden bedrukt neemt dit extra tijd in beslag. Doorgaans proberen wij bedrukte producten binnen 5 werkdagen te verzenden. Indien de levering vertraging oploopt -hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, hetzij om anderen redenen- of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, zal de klant daarvan bericht ontvangen.

Indien De Kledingbedrukker een termijn voor levering heeft opgegeven, is deze indicatief. Een opgegeven levertijd is dan ook nimmer een fatale termijn. De uiteindelijke levertijd zal de opgegeven levertijd echter nimmer met meer dan één week overschrijden, tenzij er sprake is van overmacht. Bij overschrijding van een termijn dient de klant De Kledingbedrukker schriftelijk ingebreke te stellen.

De bestelingen worden verstuurd met PostNL. De klant betaalt de verzendkosten (mits gratis zending van toepassing is). De verzendkosten staan op de website vermeld.

Steun onze zorgmedewerkers en de voedselbank! Draag bij met de aankoop van dit T-shirt. #staysafeengeef  |  #mijnhartvoordezorg