Betalen

Betaalgemak bij De Kledingbedrukker

Je kunt je bestelling veilig online betalen op De Kledingbedrukker.nl. Voor betalingen maken wij gebruik van Mollie payments. Zij dragen zorg voor een veilige afhandeling van onze online betalingen. Nadat je de betaling hebt afgerond ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging van de bestelling per e-mail.
Hieronder volgt een uitleg van de verschillende online betaalmogelijkheden.

Ideal

iDEAL – Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Paypal

Paypal – PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt. PayPal maakt gebruik van de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om uw informatie te beveiligen, waardoor het risico van online fraude afneemt.

Bancontact

Bancontact/Mister Cash – Voor de Belgische klanten is er de betaalmethode Mister Cash. Veilig en vertrouwd betalen met je eigen pas. Mister Cash ondersteunt de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank.

Cheque (1)

Liever betalen via je eigen bank zonder tussenkomst van derden? Dat kan met een overboeking. Houd dan wel rekening met een aantal dagen verwerkingstijd a.u.b.

Steun onze zorgmedewerkers en de voedselbank! Draag bij met de aankoop van dit T-shirt. #staysafeengeef  |  #mijnhartvoordezorg