Bestellingen en retourneren

Over het retourneren van bestellingen/producten:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan De Kledingbedrukker geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via email. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk producten zijn uitgesloten van retourrecht. Onder maatwerk producten vallen gepersonaliseerde producten waarbij u zelf de combinatie van kleur, tekst en afbeeldingen kiest.

Over de garantie:

De Kledingbedrukker garandeert de deugdelijkheid en/of bruikbaarheid van de door haar geleverde artikelen, conform de aangeboden specificaties op de webwinkel. De op de factuur/pakbon vermelde dagtekening geldt als ingangsdatum voor de garantie.

Elk gebrek aan een artikel, dat is ontstaan bij een normaal en oordeelkundig gebruik, zal door De Kledingbedrukker op schriftelijk verzoek van de klant binnen de garantieperiode van een maand na aankoop, het artikel gratis worden vervangen. Indien de klant terecht om vervanging verzoekt, is De Kledingbedrukker eveneens gerechtigd om voor teruggave van de aankoopprijs van de klant te kiezen.

Ingeval van zichtbare gebreken dient de klant het artikel op kosten van De Kledingbedrukker te retourneren binnen de zichttermijn, onder mededeling van het gebrek.

De Kledingbedrukker is niet aansprakelijk voor schade die de klant of een derde lijdt door het gebruik van een door De Kledingbedrukker geleverd artikel, tenzij de klant aantoont dat de schade ontstaan is door opzet of grove nalatigheid van De Kledingbedrukker. (In)directe kosten of schade bij de klant of een derde, veroorzaakt door het buiten gebruik zijn van een defect artikel, komen niet voor vergoeding in aanmerking, tenzij de klant aantoont dat de kosten of schade ontstaan zijn door opzet of grove nalatigheid van De Kledingbedrukker.

Over terugbetalingen:

Reeds betaalde bedragen voor artikelen die binnen de zichttermijn worden geretourneerd of door de klant verrichte vooruitbetalingen, op grond van door De Kledingbedrukker gestelde voorwaarden, zullen bij het niet tot stand komen van de verkoop worden terugbetaald.

Steun onze zorgmedewerkers en de voedselbank! Draag bij met de aankoop van dit T-shirt. #staysafeengeef  |  #mijnhartvoordezorg